מחיקה באפליקציה
נכנסים לפרופיל, גוללים לתחתית, בוחרים מחיקת חשבון ומאשרים.
החשבון שלכם
אפשר למחוק את החשבון מתוך האפליקציה בכל עת, בכפוף לסיום עבודה פעילה או תשלום שעדיין בדרך.
נכנסים לפרופיל, גוללים לתחתית, בוחרים מחיקת חשבון ומאשרים.
פרופיל, פרטי קשר, כתובות, תמונות, פרטי תשלום ואימות זהות מוסרים. רשומות מסוימות נשמרות לפי חוק.
שולחים בקשת מחיקה ל [email protected] מפרטי הקשר הרשומים בחשבון.